Er is maar één doel!

Hotel-restaurant Lafarques

Maandag 2 mei 2016

Bij Lafarques, op zo’n 40 minuten rijden van Maastricht, hebben ze maar één doel: de gast op de beste manier te ontvangen en hem een onvergetelijk moment te bezorgen.
Bij Lafarques wordt voornamelijk gebruikgemaakt van hoogwaardige producten uit de eigen streek Er wordt gekookt volgens de seizoenen, op basis van recepten die dateren van generaties terug. Lafarques steunt de fair trade-handel, en staat mede in voor de biodiversiteit en het beschermen van soorten die met uitsterven worden bedreigd. De wijnkelder biedt een grote keuze aan wijnen, zowel traditionele als uitzonderlijke flessen, uit alle hoeken van de wereld. Als het weer het toelaat is het heerlijk zitten op het terras, waar gekozen kan worden uit een kleine kaart en genoten kan worden van een artisanaal biertje of een ander drankje.


Hotel-restaurant Lafarques
Chemin Des Douys 20
4860 Pepinster Goffontaine // belgië
0032 87 84 01 77 // info@lafarques.be
www.lafarques.be
Open: wo-do-vr-za en zo-middag
(hotel de hele week, 24 uur per dag)

Lees ook