Eifelpark Kronenburger See

Vakantievilla's Met hotelkamer concept

Woensdag 11 mei 2016


VAKANTIEVILLA's
Met hotelkamer concept


Eifelpark Kronenburger See grenst aan het reeds bestaande en succesvolle Hogenboom Vakantiepark Kronenburger See. Het park is centraal gelegen in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxenburg, nabij het bergdorpje Kronenburg. Het park biedt een weids uitzicht over de heuvels van de Eifel en het heerlijke stuwmeer van Kronenburg. Door de ligging aan de rand van het bos kan het zomaar gebeuren dat u 's ochtends wakker wordt en oog in oog staat met een nieuwsgierige ree. Midden in de prachtige natuur van Naturpark Hohes Venn-Eifel biedt het vakantieresort werkelijk voor ieder wat wils. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en vele sportieve activiteiten ondernemen. Of genieten van de streek met haar historie en charmante, gastvrije dorpjes met authentieke vakwerkhuizen en intieme pleintjes. De Bourgondische levensstijl is overal voelbaar. 

Uw tweede huis of interessante investering?
U koopt al een woning vanaf €255.050,-

Kijk voor de open huisagen op de website of vraag direct informatie aan:
www.eifelparkkronenburgersee.nl | sales@euroresort.com | +31 (0)475 - 777 000

Logo Eifelpark 1   Map

Lees ook