Brownies & Downies Venlo

Zo veel meer dan brownies

Auteur: Julia van Dooren
Woensdag 18 mei 2016


Sinds midden februari geopend en nu al een echte Venlose hotspot. Brownies & Downies bevindt zich in de charmante Jodenstraat,in het pand waar tot eind vorig jaar eetcafé D’n Heerlyckheid gevestigd was. Luxueus belegde, ambachtelijk gebakken broodjes, soepen en natuurlijk ‘brownies’ worden geserveerd door medewerkers met een verstandelijke beperking (‘downies’) of afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zorgt voor een bijzondere sfeer in de lunchroom. ,,Klanten zijn gecharmeerd van de bediening en reageren enthousiast”, vertelt eigenaresse Juulke Seegers. In de zomerperiode is het ook mogelijk om een goed gevuld picknickmandje te kopen en hiervan te genieten aan de oevers van de Maas. voor wie liever thuis of op het werk bediend wil worden: Brownies & Downies verzorgt ook catering (op locatie) voor bedrijven en particulieren die een feest te vieren hebben.

 

 

Jodenstraat 18
Venlo
077-3905020
Gesloten: maandag

 

Lees ook