Succesvolle 2de editie Chapeau Community

Kasteel Groot Buggenum in Grathem

Dinsdag 24 mei 2016


Maandagavond vond de tweede editie plaats van de Chapeau Community. Dit keer was het pittoreske kasteel Groot Buggenum in Grathem de locatie waar het gezelschap bijeenkwam. Voor een deel van de aanwezigen was het een prachtige, eerste ervaring met deze verborgen parel van Midden-Limburg. 

Vier keer per jaar brengt Chapeau binnen de Chapeau Community relaties – op directieniveau – samen. Netwerken en vooral elkaar beter leren kennen, staan centraal op deze avonden. Daartoe is op deze avonden dus bewust alle tijd en ruimte ingebouwd. Ook wordt telkens doelgericht gekozen voor een klein, select gezelschap. Want op dergelijke momenten gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Daarnaast werden, in avant-prèmiere, enkele nieuwe initiatieven gepresenteerd door hoofdredacteur Jo Cortenraedt. Deze zullen binnenkort officieel worden gepresenteerd. De aanwezigen waren er in ieder geval al laaiend enthousiast over. Culinair werden de gasten perfect in de watten gelegd door het team van Ria Joosten Catering, die zelf ook aanwezig was.

De gastvrouw van Kasteel Groot Buggenum, Jolanda Frings, lichtte zelf kort de geschiedenis toe van deze prachtige locatie. De genodigden luisterden aandachtig naar haar verhaal. Vandaag de dag wordt het kasteel ingezet voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten en feesten. ,,Alleen al in 2016 staan er al 50 bruiloften op de kalender", vertelde Jolanda Frings.

Nadat de nodige verbindingen waren gelegd en visitekaartjes waren uitgewisseld, vertrok iedereen met een voldaan gevoel naar huis.

Chapeau kijkt intussen alweer uit naar de volgende Chapeau Community. Want Chapeau is immers meer dan een magazine alleen. 

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram