Tweelingen gezocht voor musicalpremière!

Chapeau Magazine geeft 2x2 VIP-kaarten weg

Dinsdag 5 april 2016Het succes van de musical De Tweeling, gebaseerd op de bestseller van Tessa de Loo uit 1993, is voor Nederlandse begrippen ongekend. Avond aan avond leidt het aangrijpende verhaal over de zevenjarige tweelingzusjes Lotte en Anne (Rosa da Silva en Hanna van Vliet), die aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog van elkaar worden gescheiden en opgroeien in respectievelijk Nederland en Duitsland, tot herkenning bij het publiek.

Ook in Heerlen, waar de voorstelling tot en met t/m 17 april maar liefst veertien keer te zien is, is de belangstelling groot. In samenwerking met Parkstad Limburg Theaters geeft Chapeau Magazine twee VIP-kaarten voor twee personen weg aan tweelingen – leeftijd onbelangrijk - die het leuk vinden om op donderdag 7 april de exclusieve Limburgse première bij te wonen. Zij zijn tevens uitgenodigd voor het feestelijke diner om 18 uur en de afterparty, die om 22.45 uur begint. Aangezien het een officiële première betreft - compleet met rode loper en het gebruikelijke fotomoment - wordt het publiek verzocht in black tie of in avondjurk te verschijnen.

Tweelingen die van ons aanbod gebruik willen maken, hoeven alleen maar hun adresgegevens en een foto van zichzelf te mailen naar events@chapeaumagazine.com

Chapeau zorgt vervolgens voor de rest

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram