Verkiezing ‘Beste terras van Limburg’

Naast een juryprijs ook een publieksprijs

Vrijdag 22 april 2016

Zoals elk jaar bij het verschijnen van de Chapeau Terrasgids is er ook dit jaar weer een uitverkiezing van het mooiste, beste, leukste of origineelste terras van Limburg. De winnaar, die beloond wordt met een award van Chapeau Magazine, wordt - zoals gebruikelijk aan de hand van een aantal vaste criteria en een persoonlijke motivatie – bepaald door een jury van redacteuren en medewerkers van Chapeau, onder leiding van hoofdredacteur Jo Cortenraedt.

Daarnaast is er een publieksprijs, waarvan de winnaar – zoals de naam al aangeeft – mede wordt bepaald door iedereen die de moeite doet zijn stem uit te brengen. Na een melding op Facebook over het binnenkort verschijnen van de nieuwste editie heeft de redactie van Chapeau een behoorlijk aantal suggesties ontvangen van lezers die ons attendeerden op een mooi terras. Daaruit hebben we drie terrassen geselecteerd voor de publieksprijs:

Kasteel Wittem
Leeuw aan de Brug
Café Zuid

Iedereen die dat leuk vindt, kan nu stemmen op zijn of haar favoriete terras via onderstaand formulier. De uitverkiezing staat open tot maandagavond 25 april 23.59 uur. Het terras met de meeste stemmen is de uiteindelijke winnaar. 

Lees ook