Sofa nieuw bij Crossing borders

Fotoverslag

Auteur: Armand Vliegen
Maandag 18 april 2016


Restaurant Sofa in Maastricht heeft zich aangesloten bij het grensoverschrijdende culinaire samenwerkingsverband Crossing Borders, wat gepaard ging met een een goed georganiseerd event op zondag 17 april. De weergoden waren de gasten en de organisatoren, de Leuf, Vivendum, La Becasse, Café Sjiek en last but not least Sofa zelf goedgezind. Onder de vele gasten - de events zijn steevast binnen een paar weken uitverkocht - veel Duitse gasten en ook Vlamingen en Walen. De burgemeesters van Kerkrade en Voerendaal, respectievelijk Jos Som en Wil Houben waren ook aanwezig. Grenzeloze Initiatieven als deze worden niet alleen vanuit culinair opzicht gewaardeerd maar ook vanuit politiek verband. Het volgende event is in België op 30 oktober onder de auspiciën van de tweede nieuwkomer: Alex Clevers van Vivendum/Neuta.

Zie ook de site 

Foto's: Frits Widdershoven 

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram