Au Comte de Mercy

Charmant ingerichte herberg

Donderdag 28 april 2016

Deze met tien charmante kamers ingerichte herberg maakt deel uit van een oude, gerenoveerde boer­derij, idyllisch gelegen vlakbij Visé, op een plek waar de tijd heeft stilgestaan en met uitzicht op een aftak­king van de Maas. In het gezellige à la carte-restau­rant ligt de nadruk op gastvrijheid en gas­tronomie, maar nadruk­ke­lijk zonder de astronomische prijzen die daar soms bij lijken te horen. Er is al een driegan­genmenu voor 37 euro (Bib Gourmand) en een viergangen­menu (Grand Gour­mand) voor 55 euro voor gasten die de tijd kunnen en willen nemen om rustig te genieten.

Au Comte de Mercy, op 15 minuten rijden van Maas­tricht, beschikt verder over een ruimte die geschikt is voor aperitieven, walking dinners en buffetten. Verder is er een mogelijkheid om maximaal 80 personen te ontvangen voor vergaderingen, bruiloften en recep­ties. Bijzonder is de permanente tentoonstelling van kunst­werken in samenwerking met galerie Bärwaldt in Maas­tricht.

Au Comte de Mercy
6, Rue du Tilleul
4681 Hermalle‑sous‑Argenteau
België

0032 4 379 30 79
www.lesenne.com
info@aucomtedemercy.be
Open: di - zo 12.00 ‑ 14.30 en 19.00 - 2­1.30 uur

Lees ook