Landgoed Hotel Altembrouck/restaurant Fogo

Genieten in de natuur

Maandag 25 april 2016

Verscholen in de natuur, maar toch goed bereikbaar ligt Landgoed Hotel Altembrouck met restaurant Fogo. Op het 18de eeuwse landgoed is het goed toeven. Dat geldt ook voor de edele Wagyu-runderen en de Mangalica varkens die hier leven en de basis vormen voor veel mooie gerechten. Van het land op uw bord! Wagyu's zijn van oorsprong Japanse runderen, die al eeuwenlang puur worden gehouden voor hun bijzondere vlees. Voor de Hongaarse Mangalica's geldt eigenlijk hetzelfde. Dit superieure vlees wordt speciaal voor Altembrouck geslacht en heerlijk bereid. In de Landgoedwinkel kunt u het ook kopen voor thuis. Altembrouck beschikt over diverse terrassen en lokalen voor groepen. De goede smaak is de leidraad.    

Soort keuken: internationaal/crossover 
Aantal couvertplaatsen: 125 
Driegangenmenu: E. 46,50 
Creditcards: alle creditcards/Pin 

Landgoed Hotel Altembrouck/restaurant Fogo 
Altenbroek 4 
BE 3798 's Gravenvoeren, België 
Telefoon: +32 - 4 - 333 0186 
www.altembrouck.com 
info@altembrouck.com 
Open: 12.00 - 23.00 uur

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram