De Kommel

Hoogst gelegen hotelrestaurant van Vlaanderen

Donderdag 21 april 2016

Op een heuvel in het prachtig glooiende landschap van de Voerstreek ligt De Kommel, het hoogst gelegen hotelrestaurant van Vlaanderen, met een mooi panoramisch zicht over dorp en natuur. Paul en Wendy Princen-van Aalst overgieten hun aanbod van mooie kamers, lekkere menu’s en een mooie ligging met een saus van typisch Limburgse gastvrijheid.

Een van de grootste troeven van De Kommel is de uitstekende keuken. In het restaurant in Flamant stijl geniet u van de (h)eerlijke gastronomische Frans-Belgische keuken met Mediterrane toetsen. De chef  laat zich inspireren door het ritme van de seizoenen. U kunt uw etentje altijd koppelen aan een verblijf in het hotel of kiezen voor een arrangement, zodat u onbezorgd kunt genieten van de selectie mooie wijnen of bieren.


De Kommel
Kommel 1 // 3798 ‘s Gravenvoeren // belgië
0032 4 381 01 85 // info@dekommel.be
www.dekommel.be
Open: ma - za 18.30 - 21.00 uur

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen