Ladies night Venray opnieuw daverend succes

Geld voor vakantie voor ruim honderd kansarme kinderen

Donderdag 7 april 2016

De jaarlijkse fundraise georganiseerd door de Lions Club Venray Peelparel was ook dit keer weer een overweldigend succes. In een uitverkochte schouwburg in Venray deelde cabaretière Madelijne Kool op donderdag 31 maart haar ‘geluk’ met 600 dames in een show die door alle aanwezigen enthousiast ontvangen werd en waarin ze het vrouwelijke publiek in Venray vergeleek met het ‘witte wijnreservaat van het Gooi’.

Geluk betekent samen delen, aldus de cabaretière, waarbij ze de conclusie trok dat het uiteindelijk toch allemaal om liefde draait. De opbrengst van de avond – welgeteld 10.450 euro – gaat naar stichting COR. die het geld voor honderd procent besteedt aan vakanties voor kinderen die verblijven in een van de opvanghuizen van het Legers des Heils. Deze vakanties worden doorgebracht op een mooie locatie in Limburg. Van de opbrengst van de ladies night kan de sichting COR maar liefst zeven groepen van vijftien kinderen laten genieten van een bijzondere vakantie.

Het geluk waar Madelijne Kool in haar show op doelde, komt zo terecht bij kinderen die een beetje geluk in hun leven maar al te goed kunnen gebruiken. Lions Club Venray Peelparel laat weten iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond.

 

Foto’s: Jolijn van Goch

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram