Restaurant Boreas

Nico Boreas neemt gas terug

Dinsdag 26 april 2016

De in Valkenburg geboren Nico Boreas gaat het even rustiger aan doen. Hij heeft zijn restaurant ‘Boreas’ in Heeze verkocht aan de chef-kok van restaurant Chapeau! in Bloemendaal, die de zaak na de zomervakantie zal overnemen.

Boreas haalde twee Michelin-sterren in Heeze. De zaak liep de laatste jaren uitstekend en had een grote klantenkring uit de regio Eindhoven en Noord-Limburg. Nico en Sonja Boreas (de laatste afkomstig uit Cadier en Keer) vonden het een uitgelezen kans om hun bedrijf te verkopen.

Zij gaan zich nu rustig oriënteren op de toekomst. Dat hoeft niet per se een nieuwe eigen zaak te zijn, maar Nico Boreas zal ook in de toekomst blijven koken. En hij weet dat koks op zijn niveau schaars zijn.

Boreas was een van de bekende leerlingen van Toine Hermsen, die nagenoeg allemaal sterren in de wacht sleepten.

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram