Travel’inn Catering: 25 jaar passie en doorzettingsvermogen

Omdat alleen het beste goed genoeg is

Vrijdag 4 maart 2016

Een ontvangst in een tot feestlocatie omgetoverde bedrijfshal, een VIP-meeting bij een sportief event of de catering voor een belangrijke businesslunch. Een evenement dat door Travel’inn verzorgd wordt, klopt tot in de kleinste details. Van de verfijnde borrelhapjes tot de koffie met friandises na een uitgebreid diner.

„Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten,” vinden Ludie en Rachel Jeukens, vader en dochter die de directie van Travel’inn vormen. Bij het Maastrichtse bedrijf voor event- en businesscatering ligt de lat hoog. Ludie: „Ons culinaire team wordt geleid door chefs die in topkeukens hebben gewerkt. Zij weten hoe ze zelfs de meest verwende gasten kunnen verrassen.”

Flexibel

Travel’inn catert gezelschappen van 2 tot 2000 mensen. Rachel: „Wij leveren hoge kwaliteit op elke locatie. Als de opdrachtgever het wil, regelen we de volledige organisatie van een event. Bij calamiteiten of onverwacht overwerk kunnen wij binnen een uur smakelijke broodjes of warme maaltijden leveren. Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar.”

Smaakmakend en onvergetelijk

Gerenommeerde bedrijven en organisaties hebben Travel’inn in de loop der jaren weten te vinden. Ludie: „We verzorgen de VIP-catering bij sportieve evenementen zoals de Ridderronde, we koken privédiners voor hoogwaardigheidsbekleders die in Limburg op bezoek komen en voor feesten, jubilea en businessevents  zijn wij de partner voor bijvoorbeeld gemeenten, Brandweer Zuid-Limburg en Mercedes. Meer dan waarschijnlijk zal het MECC binnenkort ook als goede partner in ons klantenbestand bijgeschreven mogen worden. We proberen steeds opnieuw een voorstel op maat te creëren, waardoor onze klanten steeds weer positief verrast zijn.”

[apart kader]

25 jaar culinaire kwaliteit

Travel’inn bestaat in februari 25 jaar. In die jaren heeft het familiebedrijf een enorme vlucht doorgemaakt. In februari 1991 startte Ludie Jeukens een horecabedrijf in de passagiersterminal van luchthaven Beek. Al snel kwam daar de airline catering bij. Travel’inn verzorgt nu de vliegtuigcatering voor internationale luchtvaartmaatschappijen en privéjets op Maastricht-Aachen Airport en de luchthaven van Luik. Met culinair trefpunt De Hangaar breidde Ludie, die inmiddels wordt bijgestaan door dochter Rachel, de activiteiten uit. Met de sfeervolle brasserie en de modern geoutilleerde conferentieruimten is de Hangaar een geliefde ontmoetingsplek voor zakenmensen en recreanten. Het uitzicht op de start- en landingsbaan maakt De Hangaar tot een unieke locatie. Vanuit het grote bedrijfspand aan de Sleperweg verzorgt Travel’inn met een team van ruim dertig medewerkers, business- en partycatering op topniveau. Travel’inn zal vanaf begin 2016 ISO22000 gecertificeerd zijn.

www.travel-inn.nl | www.dehangaar.nl