Restaurant 't Veerhuis

Ontmoetingsplaats sinds 1904

Maandag 21 maart 2016

Een aantrekkelijke kaart. Gerechten die recht uit het hart komen. Puur van smaak. Meer dan 70 speciaal-bieren, een uitgekiende selectie wijnen. Koffie en thee van Maison Blanche Dael. Een aangename ambiance. Net even anders met oog voor detail. 

Restaurant ’t Veerhuis ligt pal aan de Maas en op 5 minuten afstand van de A2 en A73 en is daardoor een ideale ontmoetingsplaats. De keuken is overwegend Frans internationaal met hoofdzakelijk streekproducten. Naast een diner met een klein gezelschap leent restaurant ’t Veerhuis zich ook uitstekend voor diners met grotere groepen, zakelijke meetings, brainstromsessies of (bedrijfs)-feesten.

Een uitzicht dat verandert met de seizoenen, net zoals de gerechten. Inspirerend. Ongepolijst. En altijd in beweging. Hier wordt het leven gevierd! Voel u welkom.

Lees ook