Succesvolle preview TEFAF

Met wel 10.000 VIP-gasten!

Auteur: Jo Cortenraedt
Vrijdag 11 maart 2016


De kunstbeurs TEFAF Maastricht is gestart met een zeer succesvolle preview. Zo’n 10.000 VIP-gasten uit heel de wereld waren in het MECC uitgenodigd door de ruim 270 kunsthandelaren. En die deden op de openingsdag al meteen goede zaken. Zo vertelde ons de Parijse galeriehouder Applicat Prazan dat er op de preview al 3 werken werden verkocht.

De handelaren waren opgetogen over de vernieuwingen op de beurs zoals de nieuwe entree, de open toegang naar TEFAF Paper, de nieuwe foodbars en de veranderingen op de plattegrond. Algemeen wordt de aankleding als frisser en eigentijdser ervaren.

Maison van den Boer serveerde 140.000 gerechtjes aan de gasten en de indruk was dat die beter verdeeld werden dan in het verleden. Ook gingen zo’n 2.000 flessen champagne op alsook enkele duizenden flessen wijn.

TEFAF is nu open voor het publiek en er worden veel mensen verwacht, mede ook vanwege de publiciteit rond de herontdekte Rembrandt die op de beurs te zien is.

De beurs duurt nog tot en met zondag 20 maart. 

 

Fotograaf; Frits Widdershoven

Lees ook