Huis van de Streek Horst

Een platform voor de promotie van regionale producten en toerisme in Limburg

Woensdag 16 maart 2016


Het HUIS van de STREEK! werd op 3 oktober 2013 officieel geopend in Horst. Het is niet zomaar een winkel, het is een platform voor de promotie van regionale producten en toerisme in Limburg. De winkel is gevestigd in het centrum van Horst aan de Steenstraat in het oude monumentale gemeentehuis.



De winkel is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. In de wintermaanden is het HUIS van de STREEK! gesloten op maandag. Voor meer informatie over het assortiment aan streekproducten of voor het bestellen van een pakket ga naar www.streekfood.nl.

Huis Van De Streek

Steenstraat 2, Horst
T: 077 398 8091

Lees ook