Businessclub Theater de Maaspoort groeit

Video/Fotoverslag

Vrijdag 18 maart 2016


Gisteren vond de jaarlijkse relatieavond plaats van de Businessclub Theater de Maaspoort in Venlo. Waar de businessclub in 2010 startte met 14 bedrijven, is deze club inmiddels uitgegroeid naar 70 bedrijven. Deze ontwikkeling heeft ook bijgedragen aan het feit dat de Maaspoort vorig jaar zijn beste jaar, tot op heden, mocht noteren. Ook tijdens het zomerseizoen wil Theater de Maaspoort actief blijven, door de programmering te blijven continueren. 

Met een Turkse maaltijd werden de meer dan 200 aanwezigen alvast in de stemming gebracht voor het culture programma later op de avond. De genodigden mochten namelijk genieten van de geweldige danscapaciteiten van de dansers van Fire of Anatolia. Zo passen theater en business perfect in 1 avond te combineren.

Bekijk de korte toelichting van directeur Leon Thommassen, middels het video verslag.

En bekijk wie aanwezig was, middels het fotoverslag.   

Foto's: Olga van Borren

 

 

 

Lees ook