Lancering Chapeau Magazine TEFAF editie

Bij Rabobank Maastricht en Omstreken

Dinsdag 8 maart 2016


Maandagavond vond de exclusieve lancering plaats van de TEFAF-editie van Chapeau Magazine. Gastheer was deze keer Joost Frantzen, directeur van Rabobank Maastricht en Omstreken. Meer dan honderd genodigden mochten een exemplaar van het 240 pagina’s tellende nummer in ontvangst nemen. De oplettende autobestuurder in de regio van Maastricht had wellicht enkele uren eerder al een glimp van de nieuwe cover kunnen opvangen. De komende twee weken hangt deze namelijk op een twintigtal locaties in het centrum van Maastricht in de zogeheten abri-borden. De nieuwe editie staat grotendeels in het teken van TEFAF Maastricht. Maar biedt daarnaast nog zoveel meer, zoals ook een groot interview met Annemarie Penn-te Strake, de burgemeester van Maastricht. Tijdens de avond konden de gasten uit het bedrijfsleven en de culturele sector op een ontspannen manier netwerken. 

Foto’s: Frits Widdershoven

Lees ook