KunstPlein OLV 2016

Kunst kijken en kopen op een van de mooiste pleinen van Nederland

Maandag 21 maart 2016

Exposanten en bezoekers kijken ieder jaar weer uit naar KunstPlein OLV, de jaarlijkse kunstmanifestatie - eind augustus - op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Want wie wil nu niet over dit prachtige plein flaneren, kunst bekijken en eventueel kopen? Niets is leuker dan een werk van de kunstenaar zelf te kunnen kopen na een persoonlijk gesprek over de achtergronden en het ontstaan van het aangeboden werk. Op die manier krijgt de aankoop een extra lading die zowel aantrekkelijk is voor kunstenaar als koper. 

De manifestatie ontleent haar kracht en populariteit deels aan de prachtige ambiance en ligging: in het hartje van Maastricht, op een van de mooiste pleinen van Nederland, in de schaduw van een eeuwenoude basiliek.

KunstPlein OLV presenteert kunst van allerlei disciplines waarin iedereen wat van zijn gading tegenkomt. Een krant die speciaal voor dit event wordt uitgegeven maakt de bezoeker wegwijs en geeft de nodige achtergrondinformatie over de kunstenaars. Bezoekers die behoefte hebben aan een rustmoment kunnen - onder het genot van een drankje - bij de eigen bar van KunstPlein luisteren naar prachtige muziek.

Meer informatie is te vinden www.kunstpleinolv.nl

KunstPlein OLV 2016 vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 augustus.

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!