Gratis golfles!

Proeftraining onder leiding van golfprofessionals

Woensdag 30 maart 2016

‘Maastrichtsche’ doet mee aan Belgische Start to Golf-dag

Ook dit jaar doet International Golf Maastricht/Golfclub Lanaken mee met de Start to Golf-dag van de Vlaamse Vereniging voor Golf (VVG). De dag wordt op zondag 10 april gehouden op meer dan 35 plekken in Vlaanderen. Iedereen die nog niet vertrouwd is met de golfsport, maar wel overweegt de nieuwste Olympische sport te gaan beoefenen, kan op de Maastrichtsche, voor zover bekend de enige grensoverschrijdende 18-holesbaan van Europa, gratis een golf-initiatie volgen. Vanwege het feit dat de holes van de Maastrichtsche gedeeltelijk op Belgisch grondgebied liggen, staat de baan officieel te boek als ‘Vlaams’.

Onder begeleiding van pro's (gecertificeerd golftrainer) leren de deelnemers de beginselen van de golfswing en het putten. Alle benodigde materialen worden gratis ter beschikking gesteld. Na afloop van de clinic wordt de deelnemers nog een hapje en drankje aangeboden. Daarnaast worden de mogelijkheden van het starterspakket toegelicht en uiteraard is er ruimte voor het stellen en beantwoorden van vragen.

De training kan op drie verschillende tijdstippen worden gevolgd:

•       10-12 uur
•       13-15 uur
•       15- 17 uur 

De VVG haakt met de gratis kennismakingsdag in op het feit dat de golfsport steeds populairder wordt en – in tegenstelling tot wat menigeen denkt - onder alle lagen van de bevolking wordt beoefend. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat steeds meer mensen ervoor kiezen om de sportbeleving op eigen tempo te ondergaan. Oom het feit dat de sport midden in de natuur kan worden beoefend, beschouwen veel mensen als een pre.  

Inschrijven voor de open dag kan via deze link:

http://www.starttogolf.be/nl/club/subscribe?club=55

De Maastrichtsche – GC Lanaken
DOUSBERGWEG 100 | 6216 GC MAASTRICHT
Tel. +31(0)43 328 17 40
   | www.internationalgolfmaastricht.com

Lees ook