NORMA JEAN MARTINE

in hoofdrol bij McArthurGlen

Dinsdag 8 maart 2016

De nog vrij onbekende Amerikaanse singer en songwriter NORMA JEAN MARTINE is de nieuwe sensatie van Universal Music Group. Met haar rauwe akoestische sound kleurt ze op geheel eigen wijze de George Michael-klassieker ‘Freedom’. Een lied dat, net zoals zij, de hoofdrol speelt in de gelijknamige voorjaarszomercampagne van McArthurGlen Designer Outlet Roermond

 

Met haar kastanjebruine lokken langs haar hoekige gezicht, haar minimalistische zwarte outfit waarvan het stof speelt met haar curvy silhouet en een gitaar onder haar arm, klinkt Norma Jean Martine als de perfecte combinatie van Lorde, Banks en Lana del Rey. Ze is het voorbeeld van een pure artiest die live en akoestisch even goed, of misschien nog wel béter, klinkt.

Norma groeide op in Nashville (Amerika). Vijf jaar geleden kwam ze pas écht tot leven als singer en songwriter toen ze naar Londen verhuisde. Nu heeft ze een platencontract bij Universal Music Group, het grootste moederbedrijf van platenlabels ter wereld. Ook werkte ze al nauw samen met popsterren zoals Ronan Keating, Tom Odell en Burt Bucharach.

Ze heeft dus gouden stembanden, een boel stijlgevoel en flink wat charisma. Ze hoopt dat ze daarmee jonge vrouwen inspireert om de wereld te hervormen. “Vrouwen zijn ambitieuzer en onafhankelijker dan ooit. Ze herschrijven zelf de regels over hoe ze hun leven leiden”, aldus Norma.

Met dat complete pakket past ze als gegoten in het jasje van McArthurGlen Designer Outlet Roermond. En dan met name in die ‘Freedom’-campagne, waarvan de lancering op dinsdag 8 maart 2016 is. Juist ja: International Women’s Day.

Nu gaan modecampagnes altijd gepaard met toeters en bellen; bij deze valt er écht iets te vieren. Shaeren McKenzie, Group Marketing Director van de McArthurGlen Designer Outlets: “We wilden iets bijzonders doen om te vieren dat we al 21 jaar pioniers zijn op het gebied van outlet shopping in Europa. Norma die de klassieker van George Michael opnieuw uitbrengt, is een voorbode van wat McArthurGlen nog allemaal in petto heeft”.

McArthurGlen steunt vaker talentvolle artiesten bij hun doorbraak. Zo organiseert het in haar outlets over heel Europa al dik tien jaar gratis muziekfestivals. Neem bijvoorbeeld het Serravalle festival nabij Milaan, met vorig jaar 42.500 bezoekers op slechts één dag.

Dit jaar zal Norma daar ook optreden. Maar naast artiest, zal ze tevens als stijlicoon te bewonderen zijn. En wel front row bij de fashion weeks van Londen en Milaan, pronkend met de designer-outfits van de McArthurGlen Outlet Centres. Een grote doorbraak zit eraan te komen. Ook McArthurGlen voelt het.


Foto’s: Nick Haddow 

www.mcarthurglen.com/nl/designer-outlet-roermond 
Stadsweide 2
6041 TD Roermond 
+31 475 351 777

Lees ook