Culinair flaneerdiner op Château Neercanne

Vier studenten halen geld op voor Kankeronderzoekfonds Limburg

Auteur: Maarten van Laarhoven
Woensdag 2 maart 2016

Het Kankeronderzoekfonds Limburg blijft Limburgers inspireren tot nieuwe acties. Na het succes van de actie ‘Pennies from Heaven’, waarmee het jazz-ensemble Dr. John Swingtet het afgelopen jaar ruim 30.000 euro bijeen wist te brengen met onder meer de uitgave van een cd en diverse benefietoptredens- en diners, hebben dit keer vier studenten van Business School Notenboom het initiatief genomen om het onderzoeksproject te steunen. 

Neercanne 20120803 184

Op 25 maart tekenen zij voor ‘een exclusief culinair flaneerdiner’ (dresscode: gala-black tie) op Château Neercanne in Maastricht. Behalve van mooie gerechten en bijpassende wijnen kunnen de gasten van de vier initiatiefnemers, Wouter Warnier, Neil Mars, Laurens Francot en Roel Paffen, genieten van entertainment in de persoon van zanger Geralt van Gemert .Daarnaast, beloven ze, is er volop gelegenheid tot ‘relaxed netwerken’.

Gastspreker van de avond is Pinkpop-directeur Jan Smeets, de man die voor de komende editie van het oudste popfestival van Nederland Paul McCartney en Lionel Richie heeft weten te strikken. Tijdens het diner is er een LivePainter aanwezig die de bijzondere sfeer van de avond op doek probeert vast te leggen. Dit schilderij wordt later op de avond geveild. de opbrengst eveneens bestemd is voor het goede doel.

Wouter, Neil, Laurens en Roel studeren Hospitality & Event Management aan Business School Notenboom in Eindhoven, een particulier instituut dat opleidt voor de hospitality-branche. Notenboom tevens vestigingen heeft in Maastricht en Hilversum.

,,Een op de drie mensen krijgt kanker”, schrijven de vier studenten in een toelichting op hun besluit een benefietdiner te organiseren. ,,Gezondheid is een groot goed, als er dan iets aan je gezondheid mankeert, hoop je op de beste behandeling dichtbij huis. Dat is waar het Kankeronderzoekfonds Limburg zich hard voor maakt.”

De avond die zij in gedachten hebben is ‘verrassend interactief, informeel, maar zeker ook stijlvol’, aldus Wouter, Neil, Laurens en Roel. ,,Tijdens het Flaneerdiner flaneert u langs de heerlijke buffetten met culinaire hoogstandjes en kunt u inspiratie opdoen.” 


Kaarten voor dit exclusieve evenement, dat begint om 18.30 uur, zijn te bestellen via www.vriendenkl.nl/bptogether. De kosten bedragen 99 euro exclusief btw per kaart. 

Lees ook