André Rieu eregast op medisch congres

Fotoverslag

Dinsdag 8 maart 2016


De Maastrichtse wereldster André Rieu was de eregast op het 3-daagse EVC-congres in MECC Maastricht. Daar kwamen ruim tweeduizend vaatchirurgen uit heel de wereld bijeen voor het jaarlijkse congres,  georganiseerd door Michael Jacobs, hoofd van de afdeling cardiologie van het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

André Rieu vertelde op het podium over zijn manier om fit te blijven, onder andere door veel te sporten en gezond te eten. En hij liet een blik achter de schermen zien van zijn organisatie en zijn orkest op de vele tours over de wereld. Michael Jacobs maakte een vergelijking met grote hartoperaties, die ook een kwestie zijn van teamwork en discipline. Het gesprek werd geleid door Chapeau-hoofdredacteur Jo Cortenraedt. Aan het einde van het uur-durende interview kwamen ballonnen naar beneden, net zoals bij de concerten van André Rieu. 

Lees ook