Lancering Chapeau Community groot succes

VIDEOVERSLAG

Vrijdag 26 februari 2016

Chapeau staat al jaren garant voor kwaliteit. Deze lijn trekken we ook op evenementengebied door, met onze mediapartnerships met diverse hoogstaande evenementen, zoals TEFAF Maastricht.

Afgelopen maandag 22 februari lanceerde Chapeau zijn eigen Chapeau-community voor toprelaties. Die werd dit keer gehouden in Kasteel de Hoogenweerth, waar het gezelschap zeer gastvrij werd ontvangen door gastheer Danny Keppels en zijn team. Vier keer per brengt Chapeau deze community - op directieniveau - samen. Netwerken en vooral: elkaar beter leren kennen, staan centraal op deze avonden.

Xavier Cortenraedt, bladmanager van Chapeau Magazine: ,,Er zijn al genoeg netwerkbijeenkomsten met lezingen, sprekers en kennissessies. Dat is uiteraard meer dan prima. Maar je ziet helaas vaak dat mensen na een tijdje afhaken bij het verhaal, omdat ze juist contacten willen opdoen. Bij Chapeau geven we dus alle tijd en ruimte hiervoor op deze avonden. We doen dit bewust in een klein gezelschap, want op dergelijke momenten gaat kwaliteit boven kwantiteit. Door middel van enkele stellingen en een kijkje in de keuken van Chapeau zijn er sowieso altijd genoeg gespreksonderwerpen aan tafel, mocht dit van nature al niet het geval zijn."  

Uiteraard hoort bij het goede leven in Limburg en de Euregio - ook de nodige Belgische relaties waren aanwezig - ook een culinaire verwennerij. Die werd dit keer verzorgd door Erik Stevens uit Eijsden, samen met de bediening van Wiertz Gastvrij.  

 

 

 

Lees ook