Eerste SieMatic Image Store Limburg

Videoverslag

Donderdag 4 februari 2016

Vrijdag 29 januari vond de opening plaats van de allereerste SieMatic Image Store van Limburg. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats bij Goergen Keukens in Stein.

Sinds 2014 hanteert SieMatic een nieuwe filosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende stijlen. Drie lijnen die elke persoonlijke smaak tot in de finesses bedienen. Want uiteraard heeft iedereen een andere smaak. De een houdt van strak en minimalistisch, de volgende van speels en industrieel en weer een ander van elegant en sfeervol. Voor ieder van hen is er een SieMatic lifestyle: Pure, Urban en Classic. En Goergen Keukens in Stein heeft de primeur voor Limburg. 

Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden de keukens in de SieMatic Image Store getoond als onderdeel van de leefomgeving. Dus staan er ook meubels, liggen er vloeren die bij de stijlen passen en is er ook aan de afwerking en accessoires veel aandacht besteed. De SieMatic Image Store is een stijlvolle ruimte, smaakvol ingericht en ruim opgezet. Er zijn tien complete SieMatic keukens geplaatst, afkomstig uit alle stijlwerelden van SieMatic.

Familiebedrijf Goergen Keukens, dat al meer dan 85 jaar bestaat, is een begrip in Limburg. SieMatic is er prominent aanwezig: een belangrijk deel van de showroom in Stein is voor de SieMatic Image Store gereserveerd, wat uniek is, en blijft, voor de regio.

Lees ook