De Kracht van Limburg

Geslaagd jaarlijks netwerk evenement Connect Limburg

Woensdag 24 februari 2016

Woensdag 23 februari vond het jaarlijks netwerkevenement van Connect Limburg plaats bij Neptunes in Kessel. De slogan van dit jaar luidde; ‘De kracht van Limburg’. En dat die kracht er werkelijk is, merkten de meer dan 200 aanwezigen duidelijk aan het programma.

Na de aftrap, in dire etappes, door Conny Moonen (Connect Limburg), Dorrie Eilers ( Neptunes) en Gouverneur Theo Bovens, werden de tafelgesprekken gestart. Deze vonden plaats onder leiding van Marcia Luyten, schrijfster van het veelgeprezen boek Het Geluk van Limburg en verder onder meer bekend als presentator van het programma Buitenhof.

Snel en afwisselend werden met diverse tafelgasten verschillende thema’s besproken.

Onder meer de volgende onderwerpen kwamen aan bod:

-          Limburg Filmregio
-          Limburg topsportregio
-          Het Limburgse crossborder bedrijfsleven
-          40 jaar universiteit Maastricht
-          25 jaar het verdrag van Maastricht
-          Limburg als culinaire provincie
-          En nog veel meer.

Een sneak preview van de nieuwe modeshow van couturier Christian Lagerwaard zorgde voor een perfect intermezzo. Zondag 28 februari om 18 uur is in het programma Limbourgeois bij L1 om een terugblik van dit evenement te zien.

Foto’s Olga van Borren

De volledige registratie van de avond is te bekijken via onderstaande link.

https://www.youtube.com/watch?v=65H_ppcIiA8

Zondag 28 maart om 18 uur is in het programma Limbourgeois bij L1 om ook een terugblik te zien op dit evenement. 

Lees ook