Nieuwjaarsreceptie VOKA Limburg

Een ware m'as-tu-vu party!

Auteur: Jempi Welkenhuyzen
Vrijdag 15 januari 2016


Wie in Belgisch-Limburg ook maar iets te betekenen heeft op sociaal-economisch, politiek en cultureel terrein verzamelde zich op de nieuwjaarsinvitito (nieuwjaarsreceptie) van de werkgeversorganisatie VOKA. Wie op deze m'as-tu-vu party niet gespot werd, bestaat dit jaar gewoonweg niet in Limburg. 2016 wordt een kansrijk jaar, een positief kantelpunt als we de voorzitter van VOKA Limburg mogen geloven.

En daar was het publiek het duidelijk mee eens. Naast de lounge en wijnproeversstand, kon worden deelgenomen aan een gin-tasting, heerlijke buffetten en animatie. Op de tweede etage, in de meetingpoints en de international corner, gingen de visitekaartjes vlot van hand tot hand. Daar gaf overigens een flinke delegatie uit Nederlands-Limburg en vooral uit de regio Maastricht via de Officenter-groep acte de présence. Ook L1 maakte er een reportage die volgende week te zien is in Limbourgeois.

Lees ook