SnowWorld Landgraaf

Het complete wintersportgevoel

Woensdag 6 januari 2016


Skiën, snowboarden, eten & drinken!

SnowWorld Landgraaf is het grootste indoor wintersportresort van Europa. Het wintersportdorp is gelegen in het Zuid-Limburgse Landgraaf op de Wilhelminaberg en behoort tot SnowWorld Leisure NV. Naast de vestiging in Landgraaf beschikt SnowWorld over een tweede wintersportresort, gelegen in de Randstad, in Zoetermeer.

SnowWorld Landgraaf heeft indoorpistes waar afdalingen gemaakt kunnen worden tot 520 meter en twee oefenhellingen van 100 meter. Hiernaast heeft SnowWorld Landgraaf ook een permanente funpark. Sinds een aantal jaar beschikt SnowWorld Landgraaf ook over een viersterrenhotel. Het hotel beschikt over 100 kamers met 420 bedden.

Naast het pistelandschap beschikt SnowWorld over diverse restaurants en après-skigelegenheden. Ook is er een zalencomplex voor onder andere evenementen. Het totale sneeuwoppervlak van de skihal is bijna 35.000 m².

SnowWorld beschikt over een skischool met meer dan 100 leraren.

Logo Snowworld Landgraaf 300X91


Witte Wereld 1

6372 VG Landgraaf 

T: +31 (0)45 54 70 700 
landgraaf@snowworld.com

Poort naar het Zuiden

Een gids van het goede leven in het zuiden met: Hotels, Restaurants, Musea, Winkels

Poort naar het Zuiden