Ziel en Zaligheid: Pierre Boels

‘Het moet me niet te kneuterig worden’

Auteur: Jo Cortenraedt
Zondag 24 januari 2016

Twaalf of dertien landen, algemeen directeur Pierre Boels van Boels Rental is even de tel kwijt als het gaat over het aantal landen waar het verhuurbedrijf met hoofdzetel in Sittard gevestigd is met eigen bedrijven of dochterbedrijven. In ieder geval zijn het er nu in totaal zo’n 340 vestigingen (en 2250 verhuurpunten) en komen er in het huidige tempo elk jaar zo’n 20 nieuwe bij. Zo gaan dit jaar de eerste vestigingen open in Spanje, alweer een nieuwe markt voor dit Limburgse familiebedrijf dat in deze sector in de Europese top zit en in de Benelux met afstand marktleider is. Een interview over strategie en ondernemen. 

Lees het hele artikel in editie 1 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te lezen, word abonnee!

De losse verkooppunten vindt u  hier.

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Chapeau Pboels Zw 7458

Fotografie: Hugo Thomassen

Lees ook