Chez Paul in Valkenburg aan de Geul

De ingrediënten komen bij voorkeur uit de regio

Donderdag 14 januari 2016


Restaurant Chez Paul wordt gerund door een culinair gezin. Op doordeweekse dagen vormen Paul en Marion Keijdener een heuse gastronomische tandem in de keuken en het restaurant. Mise en place, restaurantaankleding, gastenontvangst, alles gebeurt in balans en harmonie.

In het weekeinde staan hun kinderen Paul jr., Claudine en Lucas hen bij. Ze volgen alle drie een opleiding aan de hotelschool in Hasselt en brengen het geleerde thuis meteen in de praktijk. De een heeft meer affiniteit met de keuken, de ander met de bediening, samen resulterend in pure synergie.

Kortom, een familierestaurant, waar u niet à la carte kiest maar uit frequent wisselende keuzemenu’s met drie, vier, vijf of zes gangen. De ingrediënten komen bij voorkeur uit de regio. Vegetarisch is mogelijk, veganistisch niet. 

Restaurant Chez Paul
Broekhem 130
NL 6301 HL Valkenburg aan de Geul
043 - 75 181 50 // info@restaurantchezpaul.nl
www.restaurantchezpaul.nl
Open: wo - do - vr - za vanaf 19.00 uur
zo vanaf 17.00 uur

Keuken:
Mediterraan/Frans/Belgisch
Driegangenmenu: € 39,50
Couverts: 35Lees ook