MECC beste congreslocatie van Nederland

Maastrichts congrescentrum verslaat Beurs van Berlage en Museon

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 26 januari 2016

MECC Maastricht mag zich sinds maandagavond een jaar lang ‘Beste Congreslocatie van het Jaar' noemen. Het Maastrichtse congrescentrum, gelegen aan de rand van een buitenwijk én op een steenworp afstand van het centrum van de stad, was met 15 andere congrescentra in het land genomineerd voor een award die jaarlijks wordt toegekend door Meetings, het grootste en invloedrijkste blad in de congresbranche. 

Lezers van het blad konden tussen 1 september en 31 december via de site van Meetings hun stem uitbrengen op de locatie of het bedrijf van hun keuze. Onder de genomineerden bevonden zich dit keer de Beurs van Berlage in Amsterdam, De Maaspoort in Venlo, de Deventer Schouwburg, het Museon in Den Haag en het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam.  


Om te kunnen deelnemen aan de verkiezing moesten de congreslocaties aan diverse criteria voldoen. Het redactieteam van Meetings toetste elk bedrijf op basis van bekende informatie uit de markt, bekendheid bij het team van freelancers van het blad en recensies. Criteria waarop beoordeeld is zijn de ligging van de locatie, de bereikbaarheid, de inrichting, de catering en de service. 

Ook de Maaspoort in Venlo, de grootste congreslocatie van Noord- en Midden-Limburg gooide hoge ogen. Het theater- en vergadercomplex sleepte twee prijzen in de wacht.

Lees ook

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen