MECC Maastricht in zee met twee nieuwe cateraars

Maison van den Boer blijft belangrijke partner

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 28 januari 2016

MECC Maastricht werkt voortaan met drie cateraars in plaats van één. Behalve om Maison van den Boer, waarmee het Maastrichtse congrescentrum al sinds zijn opening 27 jaar geleden exclusief samenwerkt, gaat het om Van Melick uit Hoensbroek en Hutten Catering, net als Maison van den Boer gestationeerd in het Brabantse Veghel. Volgens MECC Maastricht heeft de beslissing om met twee nieuwe cateraars in zee te gaan te maken met het feit dat het MECC zijn dienstverlening verder wenst de optimaliseren.

In een verklaring benadrukt MECC Maastricht dat de exclusieve samenwerking met Maison van den Boer, de grootste partycateraar van Nederland, altijd naar tevredenheid verlopen is. ,,Om nog beter op de behoeften van haar klanten te kunnen inspelen, is besloten tot uitbreiding van het aantal cateringpartners”, aldus de directie van het Maastrichtse congrescentrum, dat overigens deze week in Rotterdam werd uitgeroepen tot de beste congreslocatie van Nederland. 

Volgens MECC Maastricht zijn zowel Maison van den Boer als Van Melick en Hutten Catering partijen die hun sporen in de loop der jaren hebben verdiend. Bovendien zouden zij elkaar uitstekend aanvullen waardoor het MECC een breed assortiment van hoge kwaliteit in uiteenlopende prijsklassen kan aanbieden. Organisatoren van evenementen, beurzen en congressen hebben nu meer mogelijkheden hun catering optimaal in te vullen, met een grote diversiteit aan producten, inclusief streekgebonden producten en innovatieve foodconcepten.

Parallel aan de uitbreiding van het aantal cateraars heeft MECC Maastricht een cateringmanager aangesteld in de persoon van Patrick Ummels. Samen met organisatoren brengt hij de cateringbehoeften in kaart en maakt vervolgens een voorstel-op-maat. 

Lees ook