Nieuwjaarsreceptie Ondernemend Limburg

Duurzaamheid, Tinkeren en Tolerantie.

Donderdag 7 januari 2016


In de Maaspoort in Venlo werd woensdag de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Limburg gehouden. Ondernemend Limburg is een samenwerking tussen de LLTB, LWV en MKB. Vanuit de hele provincie waren meer dan 600 genodigden aanwezig in Venlo. Net als vorig jaar, introduceerde Ondernemend Limburg-voorzitter Jan Zuidam 3 nieuwe woorden voor 2016.

-Duurzaamheid. Is van belang in ons ondernemerschap, om onze volgende generaties ook een gezonde wereld te kunnen garanderen.

-Tinkeren. Het vernieuwen en innoveren van onze arbeid en diensten, is van belang om de veranderende vraag van de consument te kunnen beantwoorden.

-Tolerantie. Is van groot belang voor de verdraagzaamheid in onze maatschappij.

Deze kernwoorden zijn tevens van belang voor een stabiele Limburgse economie in 2016, aldus Zuidam. Na het officiële gedeelte, was er uiteraard uitgebreid de gelegenheid om elkaar een positief nieuwjaar te wensen en volop te netwerken.

Fotoverslag: Luc Hommes.

 

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen