Hotel Derlon in de prijzen

Het geldt als een gerenommeerde prijs in de reisindustrie

Auteur: Jo Cortenraedt
Maandag 4 januari 2016

Hotel Derlon in Maastricht heeft de Global Travel Award gewonnen in de categorie Luxury City Hotel of the Year 2016 in the Netherlands. De prijs wordt gegeven door de internationaal bekende Luxury Travel Guide, die verspreid wordt onder een half miljoen professionals en zakenreizigers en ook in tal van Airport Lounges over de hele wereld ligt.

Het geldt als een gerenommeerde prijs in de reisindustrie, die verkregen wordt op basis van strenge beoordelingscriteria.

„Het is voor ons een enorme eer”, zegt directeur Sione Götte van Hotel Derlon. „Wij werken er met het hele team hard aan om onze service en kwaliteit steeds verder te verhogen en we zien dit als een bevestiging van al onze inspanningen.”

Hotel Derlon ligt aan het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht en biedt niet alleen luxe kamers en suites, maar beschikt ook over een restaurant en lounge en uiteenlopende faciliteiten voor feesten, ontvangsten en vergaderingen. 

Hotel Derlon In De Prijzzen

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen