Fit en Gezond

'Met superfoods zijn we tegen het einde van 2016 wel klaar'

Auteur: Sanne Tummers
Dinsdag 19 januari 2016

Zijn superfoods nu wel of niet op hun retour en sporten we dit jaar binnen of buiten? Hoe zit het met de nieuwe schijf van vijf en wordt het trainen voor een marathon of yoga? In een zoektocht naar de ideale ingrediënten voor een gezonde leefstijl vliegen de trends ons om de oren en zorgen tegenstrijdige adviezen voor de nodige verwarring. Een beetje hulp van wetenschappelijk gezondheidsadviseur dr. Samefko Ludidi is dan erg welkom.

 Chapeau Healthsport 8224

Lees meer over dit artikel in editie 1 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee!

De losse verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.


Fotografie: Hugo Thomassen

Lees ook