Herberg bij de Paters

Eerbied voor het gerecht en aandacht voor het erfgoed

Donderdag 31 december 2015


Midden tussen het groen, wandelroutes en grotten ligt Landgoed de Heerdeberg. De stallen van de boerderij zijn verbouwd tot een herberg en de hooizolder tot een prachtige grote multifunctionele zaal. De terrassen bieden uitzicht op een 70 miljoen jaar oude mergelwand. Er is eerbied voor het gerecht en aandacht voor het erfgoed. Daarom staan klassieke Limburgse gerechten van de streek op de kaart. Ze zijn bereid met seizoensproducten en waar mogelijk biologisch. De Bonte Bentheimer varkens lopen vrij rond op het landgoed, dus er is "eigen" vlees, waaronder huisgemaakte bloedworst. In de winter is er uiensoep en zijn er stampotjes met zuurvlees of tête de veau. De vrijdag is de vaste visdag. De locatie is ook zeer geschik voor groepen.

Herberg bij de paters
043 311 00 52
info@beeldentuinmaastricht.nl
www.beeldentuinmaastricht.nl

Lees ook

 • Chapeau Château Fair

  Lees volledig Artikel
  Chapeau Château Fair

  Chapeau Château Fair

  Een unieke lifestylefair

 • Chapeau Cabillaud Haring Party

  Lees volledig Artikel
  Chapeau Cabillaud Haring Party

  Chapeau Cabillaud Haring Party

  Een exclusief businessevenement

 • Lekker Venlo

  Lees volledig Artikel
  Lekker Venlo

  Lekker Venlo

  Kom jij ook proeven?

 • Hammer Series

  Lees volledig Artikel
  Hammer Series

  Hammer Series

  Drie daagse wielerwedstrijd