Herberg bij de Paters

Eerbied voor het gerecht en aandacht voor het erfgoed

Donderdag 31 december 2015


Midden tussen het groen, wandelroutes en grotten ligt Landgoed de Heerdeberg. De stallen van de boerderij zijn verbouwd tot een herberg en de hooizolder tot een prachtige grote multifunctionele zaal. De terrassen bieden uitzicht op een 70 miljoen jaar oude mergelwand. Er is eerbied voor het gerecht en aandacht voor het erfgoed. Daarom staan klassieke Limburgse gerechten van de streek op de kaart. Ze zijn bereid met seizoensproducten en waar mogelijk biologisch. De Bonte Bentheimer varkens lopen vrij rond op het landgoed, dus er is "eigen" vlees, waaronder huisgemaakte bloedworst. In de winter is er uiensoep en zijn er stampotjes met zuurvlees of tête de veau. De vrijdag is de vaste visdag. De locatie is ook zeer geschik voor groepen.

Herberg bij de paters
043 311 00 52
info@beeldentuinmaastricht.nl
www.beeldentuinmaastricht.nl

Lees ook