Luisa Spagnoli

Boetiek | Havenstraat 14, 6211GJ, Maastricht, Nederland

Woensdag 23 december 2015


Het Italiaanse familiebedrijf Luisa Spagnoli is meer dan 85 jaar geleden ontstaan en is nog steeds in handen van mevrouw Nicoletta Spagnoli. Het merk heeft haar eigen identiteit en een verfijnde stijl waar iedere vrouw zich goed in voelt.

De zeer uitgebreide en wisselende collectie is gericht op dames die van stijl enklasse houden. Vanuit het hoofdkantoor in Maastricht wordt Luisa Spagnoli steeds verder uitgebouwd in de Benelux. Iedere dag staat bij Luisa Spagnoli in het teken van fashion.

In de boutique aan de Havenstraat en de shop-in-shop bij CHIQ The Concept Storeaan de Stationstraat stelt Luisa Spagnoli u in de gelegenheid om een groot deel uit de collectie écht te beleven. Luisa Spagnoli levert kwaliteit, en u zult merken dat elk kledingstuk op uw lijf geschreven is, met een hoge standaard op het gebied van afwerking en vervaardiging.

 

Gegevens Luisa Spagnoli:

Havenstraat 14

6211 GJ Maastricht