Feestje ter ere van vijf jaar Pauwels Congress Organisers

Maastrichts organisatiebureau weet de weg in heel Europa

Auteur: Maarten van Laarhoven
Woensdag 9 december 2015


Pauwels Congress Organisers, gevestigd aan de Alexander Battalaan in Maastricht, bestaat alweer vijf jaar. Bij dit gegeven werd op 1 december feestelijk stilgestaan tijdens een bijeenkomst voor relaties bij Thiessen Wijnkoopers, de oudste nog bestaande wijnhandel van Maastricht. 

Het congresorganisatiebureau doet Maastricht als Europese stad alle eer aan: als ervaren speler in de wereld van congressen- en evenementenorganisatie is het bureau van Susanne Pauwels in heel Europa betrokken bij het organiseren van congressen en bedrijfsevenementen. Een bezigheid die kennis en ervaring op velerlei terrein vereist, want een congres of internationaal bedrijfsevent zet je niet zomaar even op, weten ze aan de Alexander Battalaan als geen ander: het is door regelgeving op allerlei gebied en omslachtig betalingsverkeer vaak een ingewikkelde zaak. Daarnaast moeten geschikte locaties worden gevonden, begrotingen worden opgesteld en bewaakt en moeten soms honderden deelnemers op de juiste manier worden uitgenodigd en geregistreerd. 

De ervaren projectmanagers van Pauwels Congress Organisers doen er dan alles aan om professionals of organisaties die in Nederland of in het buitenland willen congresseren met vakgenoten of andere instellingen, op alle mogelijke manieren worden ‘ontzorgd’. Of het nu gaat om grote, of kleine bijeenkomsten. ,,Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen”, aldus Pauwels Congress Organisers. 

Kijk voor meer informatie op www.pauwelspco.nl

Foto's: Michelle de Villiers

Lees ook