Topfotograaf Marc Lagrange verongelukt

Uitgegroeid tot een fenomeen

Zondag 27 december 2015

Marc Langrange, topfotograaf uit Antwerpen, is met kerstmis verongelukt op Tenerife, met een golfkarretje. Hij maakte een tijdlang prachtige modereportages voor Chapeau Magazine. Marc groeide uit tot een fenomeen, zijn werk werd kunst, tot op Tefaf. Foto's van hem brachten per stuk meer dan 40.000 euro per stuk op. Hij legde zich toe op esthetisch naakt, een ode aan de vrouw. Sensueel maar nooit vulgair. Er zijn maar weinigen die niet in die val trappen. Zijn werk zal na zijn dood nog exclusiever worden.

Voor 2017 stond een groot project op stapel dat hij voor het Gallo Romeins Museum in Tongeren zou gaan maken. Enkele van die foto’s zouden in de Limburgse stand op TEFAF komen te hangen als verwijzing naar de expositie in Tongeren.

Lees ook