Weekendje Düsseldorf in Hyatt Regency Hotel

Een van de mooiste en meest internationale steden van Duitsland

Woensdag 2 december 2015


Zeker in december is een weekendje Düsseldorf een waar  genoegen. Düsseldorf is een van de mooiste en meest internationale steden van Duitsland en zeker voor winkelliefhebbers een echt paradijs met de vele topzaken die hier te vinden zijn.

Daar komt in december dan nog de kerstsfeer bij.  In de hele stad hangt er die speciale ambiance, die zo bekend is van Duitsland in de feestperiode. Er is niet alleen de grote kerstmarkt op meerdere plekken in de stad. Praktisch alle winkels maken er een geweldig decor van.

Düsseldorf is ook een centrum van gastronomie en cultuur, en daarom is het de moeite waard om er een heel weekeinde naar toe te gaan. Dat kan bijvoorbeeld door een voordelig arrangement te nemen in het fraaie Hyatt Regency Hotel, dat mooi gelegen is in de bekende Mediahafen, pal aan de Rijn. Dit vijfsterren hotel biedt alle luxe die je mag verwachten, van een luxe kamer tot de moderne wellness-afdeling. Vanuit je kamer heb je een geweldig uitzicht over de stad. 

Ga voor de beste arrangementen naar de site van het hotel.

Lees ook