Eerste lustrum Grensgevallen-gala groot succes

Meer dan 150 aanwezigen dansen de sterren van de hemel

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 1 december 2015


Het jaarlijkse gala van de ondernemersclub De Grensgevallen, afgelopen vrijdag in Hostellerie La Butte Aux Bois in Lanaken, is mede dankzij de samenwerking met het business platform Société St. Gerlach een groot succes geworden. Van Nederlandse kant waren er meer dan 50 aanmeldingen vanuit de Société, de club van Hans Erkens.

Burgemeester Raf Terwingen van Maasmechelen, die de openingstoespraak voor zijn rekening nam, speelde handig in op de prestaties van de Rode Duivels. Advocaat Louis Christoffels, ook tijdens deze vijfde editie van het Grensgevallen-gala weer een van de sprekers, haakte eveneens in op het voetbalsucces van de Belgen. Mede-Grensgeval Armand Vliegen kon hier in zijn repliek makkelijk op reageren vanuit Nederlands oogpunt.

In totaal gaven 150 man acte de présence. De dansvloer was snel en continu gevuld, waardoor niet alleen grenzeloos netwerken maar ook plezier maken voorop stond. Mede door de inzet van dj Geert Palmaers beleefde het Grensgevallen-gala een prachtig eerste lustrum. Op naar 2016!


Foto's: Ivan Jans

 

Lees ook