Chapeau lanceert nieuwe evenementen

Krachtig netwerk in 2016

Dinsdag 8 december 2015


Dat de online-stroom enorm hard gaat, dat is geen nieuws meer. Dit zal de komende jaren ook alleen maar toenemen.

Chapeau speelt hier reeds via diverse kanalen kwalitatief op in, zodat onze relaties ook via de Chapeau-online kanalen, onze kwalitatieve doelgroep kunnen bereiken. 

Maar we merken ook dat de 'sociale stroming' minstens even hard aan het groeien is: er worden meer evenementen georganiseerd, en dat is logisch. Mensen willen elkaar ontmoeten, zien en leren kennen. Men wil eerst iemand in de ogen kijken, alvorens er zaken mee te doen, want dat werkt nu eenmaal krachtiger dan een skype-gesprek of andere vorm van online-communicatie. 

Chapeau speelt al jaren in op deze vraag, met exclusieve bijeenkomsten op kwalitatieve locaties. En op evenementen waar wij onze relaties met elkaar in contact brengen en verbinden. En dit uiteraard op een culinaire manier, zoals dat bij ons bourgondisch Limburg hoort. 

In 2016 gaat Chapeau hierin nog een stapje verder. Met tal van nieuwe evenementen en een exclusieve Chapeau-community. Verbinden staat voor ons centraal in 2016, ook over de grenzen heen in de Euregio. Daarover zullen we de komende periode uiteraard uitgebreid berichten, via al onze kanalen. 

De presentatie van deze nieuwe initiatieven aan onze relaties, doen we in de maand december in de vorm van kleine informatiesessies. Want het gaat wederom om de kwaliteit en niet de kwantiteit. 

Gisteren vond een dergelijke informatiesessie plaats, in de sfeervolle ambiance van Thiessen Wijnkoopers in Maastricht. Na de korte uiteenzetting was er de mogelijkheid om uitgebreid te netwerken, uiteraard met de nodige kwalitatieve wijnen. 

Foto's: Frits Widdershoven

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen