Business Boksgala JCI Roermond

FOTOVERSLAG

Woensdag 2 december 2015


De Junior Kamer Roermond organiseerde een Boksgala in Theaterhotel de Oranjerie. Op deze avond boksten 23 bekende Roermondenaren op professionele wijze het bedrag van 30.000 euro bij elkaar voor het Toon Hermans Huis en het Jeugdsportfonds.

De ondernemers begonnen een half jaar geleden met intensieve bokstrainingen onder begeleiding van Eric van den Heuvel. Deze onmisbare schakel en motivator deelde de enthousiaste boksers op in twee teams om de strijd tegen kanker aan te gaan en kinderen een kans te geven om te kunnen sporten.

De ‘Roermondse’ boksers die met beiden vuisten  dit avontuur aangingen waren:  Melchior van Haren, Rob Cornelissen, Maike Mennen, Jeroen van Mulken, Berry Cuijpers, Mark Verhaegh, Bart den Elzen, Martijn Neuhof, Ferd Geerlings, Vivienne Keuren, Severino Pusic, Paul Hartman, Wim Cox, Nicole Cremers, Jos Cremers, Björn Strikers, Han Daniëls, Hans Rademakers, Pim Dankbaar, Rick Gubbels, Gabrielle Janssen, Wendy Volker en Rob Polman. En ja u leest het goed er stonden ook dames in de ring.

De JCI bokste deze avond letterlijk het geld bij elkaar, er werden zelfs hier en daar harde klappen uitgedeeld.  De theaterzaal van de Oranjerie had deze avond dan ook meer iets weg van een boksarena in Las Vegas. Met de 450 genode gasten waren de sponsortafels rijk gevuld en genoten van een spectaculaire avond in de ring en van een culinair drie-gangen-diner verzorgd door Lounge 44, Restaurant One en Damianz (Het Arresthuis). 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen