Aftrap UNIZO Café in Lake House Rekem Lanaken

Succesvolle bijeenkomst met bijna honderd lokale ondernemers

Auteur: Armand Vliegen
Dinsdag 17 november 2015


Een kleine honderd ondernemers uit Lanaken en omgeving hadden zich maandag 16 november verzameld in Lake House in Rekem om het glas te heffen op het eerste Ondernemerscafé Lanaken. Behalve Lanakense ondernemers was er ook een vertegenwoordiging uit Maasmechelen en met name uit de regio Bilzen aanwezig. 

Ook burgemeester Marino Keulen van Lanaken was van de partij. Net als alle andere aanwezigen luisterde hij aandachtig naar een lezing van de Lanakense advocaat Louis Christoffels, die boeiend sprak over een reeks van actuele zaken die spelen in de advocatuur, met name met het oog op ondernemers, maar ook ten aanzien van privépersonen. Zijn lezing was getiteld: ‘Een advocaat beter vroeg dan (te) laat'.

Het Ondernemerscafé zal na de succesvolle aftrap met een vaste regelmaat gaan plaatsvinden. Het is een initiatief van UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, een vereniging die zich actief inzet voor ondernemers in het midden-en kleinbedrijf.

 

Lees ook