Geslaagde halfjaarlijkse lezing van Tripels Advocaten

Het nuttige werd met het aangename gecombineerd

Maandag 23 november 2015


De zesde editie van de halfjaarlijkse lezing van Tripels Advocaten op donderdag 19 november is succesvol verlopen. Ruim 80 bezoekers, met name ondernemers, wisten opnieuw de weg naar het Museum aan het Vrijthof te vinden. Na een inleiding van Georges van Zeijl, de eigenaar van het advocatenkantoor, sprak zijn kantoorgenoot Arnout van den Bergh over de jongste ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Gastspreker was fiscalist Rob Seelen van Baat die de veranderingen op het vlak van de ontslagvergoedingen de revue liet passeren. De onderhoudende middag werd afgesloten met een gezellige borrel, waarbij het nuttige met het aangename werd gecombineerd. Kortom, een prima netwerkbijeenkomst.

Foto's: Luc Hommes

Lees ook