Chocolade eten en smoothies drinken bij de ‘Leukste kapper van Limburg’

Salon Mano Capelli e Bellezza wil meer zijn dan alleen een verzorgingssalon

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 24 november 2015

Salon Mano Capelli e Bellezza in Sittard-Geleen

Ze mogen al sinds 2014 de titel ‘Leukste kapsalon van Limburg’ voeren en werden uitgeroepen tot ‘Beste kapper van Limburg 2014-2015’. Ook kregen ze dit jaar een Creativiteitsaward voor de bijzondere manier waarop ze het hun klanten altijd weer naar de zin weten te maken. Salon Mano Capelli e Bellezza in Sittard-Geleen is - zoals de sprankelende Italiaanse naam al zegt - meer dan een kapsalon waar je naartoe gaat om jezelf van een passende coiffure te laten voorzien, want je vindt er alles op het gebied van haar, schoonheid en styling onder één dak. 

Het team van Salon Mano Capelli e Bellezza – kortweg Salon Mano - aan de Henri Hermanslaan in Geleen, staat klaar om de klant van top tot teen te verzorgen, waarbij ook de innerlijke mens niet wordt vergeten. Tijdens een ontspannend bezoek aan Salon Mano wordt de klant in de watten gelegd met een groot assortiment aan lekkers: luxueuze Belgische chocolade, stroopwafels en noten, maar ook smoothies, warme chocolademelk met slagroom en een glaasje advocaat. Iedereen is van harte welkom, dames, heren en natuurlijk kinderen. De verzorgingsproducten die Salon Mano gebruikt zijn honderd procent proefdiervrij en indien mogelijk fair trade. Salon Mano is aangesloten bij zowel de ANKO (de brancheorganisatie voor de Nederlandse kappersbranche) als bij de ANBOS (de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging). Op deze manier wordt de kwaliteit van de dienstverlening bevorderd en gewaarborgd. 

De professionals van Salon Mano volgen regelmatig interne en externe trainingen om hun technieken te perfectioneren en hun vakkennis te vergroten. Daarnaast zorgt het contact met vakgenoten in binnen- en buitenland ervoor dat ze op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging.  

Maingrounds Studio in Eindhoven

Onlangs heeft Salon Mano een videoreportage tot stand gebracht in samenwerking met Maingrounds Studio in Eindhoven.  MainGrounds Studio houdt zich bezig met het produceren van multimedia producten voor de entertainment industrie en het bedrijfsleven. De hoofd focus ligt bij het produceren van (Youtube) video's. Producer Mike Attinger is de hoofdpersoon achter MainGrounds. De door hem geproduceerde video's hebben op Youtube al miljoenen views opgeleverd. MainGrounds zorgt er dan ook voor dat artiesten en bedrijven gezien worden.

In de video die door deze samenwerking tot stand kwam, die een kijkje achter de schermen biedt, is te zien hoe de modellen Maud Wagemans (Miss Limburg 2012) en Yvette Nesselaar (Miss Limburg 2012 nummer twee en zangeres) worden verzorgd door hairstylisten, visagisten en styliste van Salon Mano. Tevens heeft Maingrounds Studio de bedrijfsfilm van Salon Mano gemaakt. Beide video's zijn hieronder te bekijken.

Salon Mano

Website: www.salonmano.nl 
E-mail: salon_mano@hotmail.nl

Maingrounds Studio

Website: www.maingrounds-studio.com
Email: info@maingrounds.com

 

Lees ook

LIMBOURGEOIS

Jo Cortenraedt rapporteert over het goede leven in Limburg.

Bekijk de laatste aflevering(en) van Limbourgeois!

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen