FAB

Maastricht

Maandag 30 november 2015


FAB is een informele eetgelegenheid voor elke dag in het hart van Maastricht. Handgesneden fruit, verse croissants en heerlijke bacon in de ochtend, versgemaakte sandwiches en inventieve salades voor de lunch, pittige fajitas, en cocktails bij het diner. Daarnaast zijn er onze huisgemaakte taarten in Amerikaanse stijl: geschikt voor elk tijdstip van de dag.

 De FAB Brunch is een perfecte manier om een luie zondag te beginnen – ‘Benedict’ eieren, bagels en pannenkoeken met bosbessen  samen met Mimosa’s en Bloody Mary’s maken van het ontbijt een ware tractatie.

We hebben altijd iets nieuws voor je om te proberen. Dus kom binnen, ga zitten en zie wat er gaande is!

California cuisine, European flair

 

FAB
Markt 6 

6211 CH Maastricht
043 737 02 49 
Info@bistrofab.com
www.bistrofab.com
Open: 8.00 - 22.00 uur

Lees ook