Beautystudio Namasté: ‘Me time’ tijdens de koude winterdagen

Een plek is waar je je volledig kunt overgeven aan het gevoel van niets hoeven of moeten

Maandag 23 november 2015


Namasté. Een gebaar van wederzijds respect. Voor Rosita Janssen een bijzondere waarde en, samen met rust én een volledig persoonlijke benadering, een belangrijk ingrediënt voor de behandelingen en massages die ze aanbiedt in haar beautystudio in het Belgische Smeermaas, vlakbij Maastricht. 

Die rust, die ervaar je meteen zodra je de studio van Rosita binnenstapt. Even de drukte van de stad, het verkeer en een hectische dag achter je laten. Het voelt er warm en behaaglijk. Licht en sereen. „Voor mij is het heel belangrijk dat mensen zich hier op hun gemak voelen. Dat het een plek is waar je je volledig kunt overgeven aan het gevoel van niets hoeven of moeten. Tijd voor jezelf en even helemaal ontspannen terwijl je je vakkundig laat verzorgen of masseren.” 

Manuele behandelingen
Rosita past in haar studio uitsluitend manuele behandelingen toe. Iets waarmee ze zich graag onderscheidt van anderen. „Er wordt tegenwoordig veel gebruikgemaakt van apparatuur voor gezichts- en huidbehandelingen of massages. Ik heb er in het verleden ook mee gewerkt, maar kies er nu bewust voor om dat niet meer te doen. Manuele technieken passen gewoon beter bij mij. Ik neem graag de tijd voor iedere behandeling en wil volledig kunnen inspelen op de specifieke wensen en behoeften van een klant.” 

Warme wintermassage
„Door manuele toepassingen voorkom ik bovendien dat bepaalde behandelingen standaard worden. Ik varieer veel liever en kijk ieder keer opnieuw naar wat iemand nodig heeft. Ook speel ik met mijn behandelingen in op de seizoenen. De behandelingen in de winter zijn bijvoorbeeld meer gericht op het voeden van de huid en haar beschermen tegen invloeden van koud en guur weer, onder andere door het gebruik van collageen. Dat geldt ook voor de massages die ik toepas. De ‘hot stone massage’ is bijvoorbeeld een van de favorieten in de winter. Die is heerlijk om je lichaam helemaal te ontspannen en op te warmen.” 

Me Time
Eigenlijk zijn het gewoon cadeautjes voor jezelf, haar behandelingen. Zo ziet Rosita het zelf.  „Het is alleen jammer dat we die me time vaak moeten plannen, maar ach, zo blijven het wel bijzondere momenten waar men optimaal van geniet. En daar geniet ik dan weer van.”

www.beautystudio.be

info@namaste-beautystudio.be

Lees ook