Leon Melchior Overleden

Nederlandse paardenmagnaat werd 88 jaar

Woensdag 11 november 2015

De Nederlandse paardenmagnaat Leon Melchior, die in het Belgische Lanaken een van de grootste stoeterijen ter wereld heeft opgezet, is op 88-jarige leeftijd overleden. Hij sukkelde al enige tijd met zijn gezondheid.

Melchior verdiende zijn vermogen in de bouw, maar legde zich de laatste decennia toe op de paardenfokkerij. Deze zal voortaan geleid worden door zijn vrouw Judy en zijn dochter Judy-Ann, die al eerder de leiding van het grote jaarlijkse springtoernooi in september had overgenomen.

Zie hieronder de meest recente foto van Leon Melchior met zijn vrouw Judy, genomen tijdens het paardentoernooi afgelopen september. Deze foto staat in de komende editie van Chapeau Magazine, die op 20 november verschijnt.

Foto: Luc Hommes 
Dsc 7516 Copy

Lees ook