Jubileum 125 jaar Hotel Voncken

Volop feest bij Hotel Voncken in Valkenburg

Maandag 2 november 2015


 

Het was volop feest bij Hotel Voncken in Valkenburg. Vele vaste gasten kwamen op de receptie af, van burgemeester Martin Eurlings tot – als verrassing – oud-ondernemer Leon Lommaert, die in tegenstelling tot eerdere berichten nog goed van geheugen bleek te zijn.

Het is inmiddels de 4e en 5e generatie die het bekende hotel in het Geulstadje leidt en het hotel gaat voorzichtig met de tijd mee. „Ook weer niet te snel, we moeten rekening houden met onze gasten”, zegt Hans Pijls, die nog altijd in de keuken staat. „Maar binnenkort krijgt het restaurant ook nog een heuse metamorfose, maar daar zeg ik nog niks over.”  Hans Pijls en zijn broer Frank zijn nog altijd volop actief in de zaak, maar langzaam maar zeker dient ‘de jeugd’ zich aan. Zoon Tom draait alweer een paar jaar mee en dochter Fleur is zopas tot de conclusie gekomen dat ze het ook heel leuk vindt om mee in het hotel te stappen.

Dus de komende decennia blijft Hotel Voncken nog wel het vertrouwde familie-hotel in Valkenburg.

 

Foto’s   Frits Widdershoven

 

 

 

 

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen